Rik Compagne unaniem verkozen tot lijsttrekker bij lokale partij HIER

Foto: Wim Roefs

Rik Compagne is de onbetwiste nummer één bij lokale partij HIER. Compagne is tijdens de algemene ledenvergadering verkozen tot lijsttrekker. De gemeenteraadsverkiezingen die in het voorjaar van 2022 plaats vinden gaat hij dan ook met groot enthousiasme tegemoet.

HIER is de naam van de grootste lokale partij die voortkomt uit meerdere lokale partijen uit dertien kernen die Meierijstad vormen. De partij HIER zit momenteel in de coalitie van de gemeente en heeft zich de laatste jaren een betrouwbare partner getoond. Rik Compagne wordt de lijsttrekker van deze partij. “We hebben in de afgelopen jaren laten zien dat alle kernen er toe doen en we ons hier graag hard voor maken”.

Compagne (33) is vader van twee jonge kinderen (2,5 en 5mnd) en woonachtig in Boskant. Hij is inmiddels twee en een halfjaar wethouder van de gemeente Meierijstad en heeft daarbij de portefeuilles Zorg, Volksgezondheid en Wonen. Compagne heeft aangetoond een capabele en betrokken bestuurder te zijn die gaat voor samenwerking en openheid van bestuur. “Ik wil graag doorgaan waar we mee bezig zijn, namelijk het beste realiseren voor onze inwoners in samenwerking en in overleg met alle partijen”. Aldus Compagne.

De rest van de kieslijst wordt later dit jaar vastgesteld, we streven naar een grote diversiteit op de kieslijst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen