Heren Skunk winnen eerste wedstrijd van het seizoen

Foto: Theo de Vrede | VV Skunk

Na de tweede lange corona stop mocht Skunk heren 1 starten aan een nieuw seizoen in de eerste divisie. Het wil laten zien dat ze thuis horen in deze klasse. Het team is uitgebreid met Finn van Lierop, maar heeft afscheid genomen van Wouter van de Ven. Nadat vorige week de eerste bekerwedstrijd werd gewonnen, wilde het team een goede start maken aan de competitie.

De eerste wedstrijd van het seizoen kwamen de heren van VC WIK uit Groot-Ammers op bezoek in Veghel. Skunk pakte meteen een voorsprong en hield deze de hele eerste set vast. In de tweede set lieten de heren van VC WIK zien dat het spannende wedstrijd zou worden. Skunk krijg geen grip op de linkshandige diagonaal van VC WIK en ook de pass was niet stabiel genoeg terwijl de Skunk aanvallers niet scoorden zoals ze in de voorbereiding lieten zien. Ondanks een voorsprong voor VC WIK, wist Skunk de set met 26-24 binnen te slepen.

De derde set liet een vergelijkbaar spelverloop zien, maar nu kon VC WIK de set naar zich toetrekken. In de laatste set leek de energie op bij de heren uit Groot-Ammers. De Veghelse heren lieten beter spel zien en lieten met 25-16 setwinst zien dat ze de terechte winnaar zijn.

Setstanden

25-19, 26-24, 23-25, 25-16

Volgende week reist Skunk heren 1 af naar Voorschoten om het op te nemen tegen Gemini-Kangoeroes.

Reacties