De Gordiaanse Knoop voor stresspreventie en stressreductie heeft nieuwe website

Foto: De Gordiaanse Knoop

Ingrid Los en Jan Witkamp hebben beide jarenlange praktijkervaring en opleiding in het welzijnswerk en de (geestelijke) gezondheidszorg en zijn ervaren Mental Coaches en Gestalttherapeuten. Ingrid is daarnaast gecertificeerd TuiNa masseur en acupuncturist. Met trots kondigen zij hun nieuwe website aan. 

Specialisten in het ondersteunen van mensen die last hebben van een teveel aan stress of een burn out. Mensen die lijden aan (milde)depressies kunnen zij ook goed helpen.

Wist u dat herhaald onderzoek uitwijst dat stress en burn out de meest voorkomende oorzaak is van langdurige uitval uit het arbeidsproces? Werkgevers kost dat een vermogen. Werknemers kost het vooral levensvreugde.

Om een bijdrage te leveren stress en burn out vòòr te zijn of op zijn minst te reduceren, hebben `zij specifieke programma’s ontwikkeld voor ondernemingen, lokale overheden, instellingen voor (geestelijke) gezondheidszorg en het onderwijs. En voor particulieren uiteraard.

Enkele elementen uit die programma’s zijn: cliëntgerichte verzuimbegeleiding; mental coaching, onderzoek naar stresserende factoren; TuiNa ontspanningsmassages, mediation, acupunctuur, coaching medewerkers, teambuilding, de Spelende Mens, upgrading werkplek.

Wat die specifieke programma’s concreet inhouden kunt u lezen op de nieuwe website: degordiaanseknoop.nl

Op deze website vind je ook blogs die zij uitgeven, tips, aankondigingen van bijvoorbeeld Open Dagen, cursussen, trainingen of evenementen die ze organiseren, of waar ze aan deelnemen.

Nieuwsgierig? Klik eens op degordiaanseknoop.nl

Bellen of bezoeken kan ook

DE GORDIAANSE KNOOP

Kievietdonk 69

5467 AS VEGHEL (gemeente Meierijstad)

Tel: 0413 – 355 385

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen