De Bibliotheek is samen met Ons Welzijn op zoek naar muzikaal talent

Foto: Afbeelding van Gustavo Rezende via Pixabay

Voor een nieuw project ‘Zing Nederlands met me’ zoekt de Bibliotheek een zanger, zangeres of iemand die het leuk vindt om een koor te begeleiden.

Maandelijks komt het koor bijeen om Nederlandse liedjes te zingen, met als doel op een leuke en gezellige manier beter Nederlands te leren en mensen te leren kennen. Naast het zingen is er aandacht voor o.a. de betekenis van woorden. Je doet het niet alleen! Tijdens de bijeenkomsten is er een taaldocent aanwezig en is er mogelijkheid om te overleggen met een zangdocent.. Ook is men nog op zoek naar een muzikaal iemand die het koor met akkoorden kan begeleiden op piano of gitaar.

Voor het project nodigen zij Nederlandse en anderstalige mensen uit, zij vormen het koor. Vind jij het leuk of ken je iemand met deze kwaliteiten?  Mail naar Janneke van Hemmen [email protected] voor meer informatie of bel naar Mieke Volk- Pepers 06-14342435. Het project is een samenwerking tussen de Bibliotheek en ONS welzijn.

Reacties

Cookieinstellingen