Heren Skunk verliezen van Gemini Kangoeroes

Foto: Skunk Veghel

De tweede wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tussen twee teams die allebei de eerste wedstrijd gewonnen hadden. Skunk heren 1 ging op bezoek bij Gemini Kangoeroes in Voorschoten. 

De eerste set werd fel gestart door Skunk en dat leverde fraaie rally’s op door het verdedigende werk van beide teams. Tot 20-20 was de wedstrijd in evenwicht, maar bij de big points liet Skunk het afweten waardoor Gemini de eerste set met 25-21 won.

Skunk liet zich niet uit het veld slaan en startte de tweede set weer fel. In het verloop van de set liet Skunk het echter gezamenlijk afweten waardoor er snel 25-16 op het scorebord genoteerd werd. De derde set liet wisselend spel zien bij Skunk: mooie rally’s werden afgewisseld door mindere periodes. Gemini bleef ondertussen hun buitenaanvallers vinden en ook de sprongservices bleven druk geven op Skunk waardoor ook de derde set naar de heren uit Voorschoten ging.

In de vierde set probeerde Skunk toch een punt mee naar Veghel te nemen, maar aanvallend kwam Skunk niet door de verdediging van Gemini waardoor Gemini voor de tweede wedstrijd op rij 5 punten pakt.

Setstanden

25-12, 25-16, 25-20, 25-19

Volgende week speelt Skunk tegen Departyshop.nl Vives in IJsselstein.

Reacties