112

Politie houdt verdachte aan na vechtpartij in Veghel

Foto: politie.nl

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september werden hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan Doornhoek in Veghel. Een getuige had een vechtpartij gezien en het slachtoffer zou een flinke hoofdwond hebben. 

De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en trof een man aan met een flink bebloed gezicht en hij leek wat duizelig. De ambulance onderzocht het slachtoffer en bracht deze over naar het ziekenhuis ter controle. Het slachtoffer wenste aangifte te doen die ter plaatse werd opgenomen.

De getuige wist te melden dat de dader nog aanwezig was. Hierop werd de verdachte aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het bureau in Den Bosch. De zaak is overgedragen aan de recherche en zij gaan de zaak verder onderzoeken.

Op het bureau diende de verdachte mee te werken aan een blaastest waaruit bleek dat hij aardig onder invloed was van alcohol. Hij blies 555 UGL. Dit kan een verzwarende straf opleveren.

 

Reacties