Vrijwilligers gezocht voor Goede Doelen Week Veghel

Foto: Goede Doelen Week Veghel

Ook dit jaar is er weer de Goede Doelen Week: één collecte voor 18 fondsen. Voor het slagen van deze 5e editie is men op zoek naar extra vrijwilligers. Heb je in de periode 4 t/m 10 oktober en/of 11 t/m 16 oktober enkele uurtjes tijd over? Meld je dan aan bij de taakgroep collecte.

In Veghel is veel nieuwbouw en is er uitbreiding zoals o.a. Veghels Buiten, Kloosterkwartier en Campanula. De taakgroep Collecte is constant op zoek naar aanvulling in het team van wijkhoofden en collectanten.

Heeft u in de 2 weken rondom de collecte (= 4 t/m 16 oktober) tijd om hen te helpen?
Geef u dan op voor de Flexpool of als collectant voor uw eigen wijk. De Flexpool is een groep collectanten die als ‘vliegende kiep’ in een groot deel van Veghel inzetbaar zijn. De straat/straten waar u collecteert zijn dan pas enkele dagen tevoren bekend; u helpt zo om de dekkingsgraad van 100% te bereiken.

Aanmelden

Meld u aan bij [email protected] Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer.

Volg het nieuws van de GDW via de website of Facebook. U vindt er informatie over online doneren, de goede doelen, de organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html

18 fondsen collecteren samen in één week!

 

Reacties

Cookieinstellingen