Uitnodiging: Informatieavonden Zonneparken Laarsweg en de Hintel

Foto: NRG2all

Woensdag 6 oktober zullen wij vanuit NRG2all de plannen voor een zonnepark aan de Laarsweg in Sint-Oedenrode presenteren. Daarnaast zullen we op donderdag 7 oktober de plannen voor een zonnepark aan de Hintelstraat in Veghel presenteren. Graag nodigen wij de omgeving uit om deze plannen te bekijken.

De gemeente Meierijstad heeft enige tijd geleden een eerste ‘kwaliteitsmeting zonnepark’ uitgeschreven. Vanuit deze eerste kwaliteitsmeting kwamen er een aantal initiatieven van NRG2all positief uit de beoordeling. Twee initiatieven, gelegen aan de Laarsweg in Sint-Oedenrode en de Hintelstraat in Veghel zijn daarna door ons, als ontwikkelaar, verder uitgewerkt.

In maart 2021 zijn er twee digitale informatiebijenkomsten gehouden met belanghebbenden. Deze informatiebijeenkomsten hebben geresulteerd in meerdere keukentafelgesprekken met klankbordgroepen. Uiteindelijk heeft NRG2all op basis van de informatiebijeenkomsten en de keukentafelgesprekken plannen gemaakt voor Zonnepark Laarsweg en Zonnepark de Hintel die wij graag met de omgeving willen delen.

Vanwege het Covid-beleid is er een beperkte beschikbaarheid en is het vereist om u aan te melden via onze website. Bij deze aanmelding wordt er gevraagd om u voor-, achternaam en e-mailadres achter te laten. Zonder volledige aanmelding kunnen wij u helaas geen toegang geven tot een van de bijeenkomsten. Daarnaast bent u volgens wet- en regelgeving verplicht om een QR-code te tonen van een zogenaamd Coronatoegangsbewijs (zie website Rijksoverheid).

Zonnepark Laarsweg, Sint-Oedenrode

Datum: 6 oktober 2021

Locatie: Dorpshuis Zijtaart, Pastoor Clerxstraat 50, Zijtaart

De tijdstippen waarvoor u zich kunt aanmelden zijn:

  • Van 17:00 uur tot 18:00 uur
  • Van 18:00 uur tot 19:00 uur
  • Van 19:00 uur tot 20:00 uur
  • Van 20:00 uur tot 21:00 uur

Aanmelden via: http://aanmelden.nrg2all.nl

Zonnepark de Hintel, Veghel

Datum: 7 oktober, 2021

Locatie: Dorpshuis Mariaheide, Ericastraat 17, Veghel

De tijdstippen waarvoor u zich kunt aanmelden zijn:

  • Van 17:00 uur tot 18:00 uur
  • Van 18:00 uur tot 19:00 uur
  • Van 19:00 uur tot 20:00 uur
  • Van 20:00 uur tot 21:00 uur

Aanmelden via: http://aanmelden.nrg2all.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: NRG2all

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen