Skunk heren 1 pakt één punt tegen kampioenskandidaat VIVES

Foto: Peter van Zijl

In de derde wedstrijd van het seizoen trad Skunk aan tegen het ongeslagen Departyshop.nl VIVES.

De eerste set liet een gelijk opgaande strijd zien. Skunk had de harde sprongservices van VIVES onder controle en ook blokkerend pakte Skunk zijn puntjes mee. Na een 20-20 gelijke stand liet VIVES diagonaal Sjoerd Hoogendoorn (oud international) zijn klasse zien met zijn sprongservice waardoor de set met 25-20 naar VIVES ging.

Skunk kon met vlagen goed mee met het spel van VIVES en merkte dat er iets te halen was. In de goedgevulde IJsselhal waar de toeschouwers voor een goede sfeer zorgden, begon de tweede set weer gelijk opgaand. Tot 13-13 waren de teams in evenwicht maar nadat het thuisteam in één serie uit kon lopen maar 19-13 was de set gespeeld.

In de derde set pakte de Veghelse heren brutaal een voorsprong. De hoge service druk betaalde zich uit zodat de middens niet aangespeeld konden worden en er was een antwoord op de harde sprongservices. Via de VIVES diagonaal speler werd de stand weer gelijk getrokken tot 15-15, maar Skunk kon zich nog een tweede keer oprichten, pakte een beslissende voorsprong en won de set met 21-25.

In de vierde set liet VIVES er geen gras over groeien en pakte een voorsprong van 21-6. Ondanks een dappere poging van Skunk ging de set verloren met 25-15.

Setstanden

25-20, 25-18, 21-25, 25-15

Volgende week speelt Skunk de thuiswedstrijd tegen BPA VTC Woerden.

Reacties