Ouderen genieten van heerlijk diner tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Woensdagmiddag 6 oktober werden zo’n 40 ouderen verrast met een heerlijk diner bij De Orangerie Vlagheide in Eerde. Deze middag werd georganiseerd door stichting Met je hart in samenwerking met Ladies Circle 41 De Leijgraaf en De Orangerie.

De dames van Ladies Circle 41 De Leijgraaf hadden een herfstdiner bereidt voor de ouderen en Marianne van Oorschot en Chris de Haas zorgden voor de muzikale aankleding.

De gasten werden welkom geheten door Jet van der Linden van Met je hart en Pleun Ketelaars van Ladies Circle 41 De Leijgraaf. Zij gaven aan blij te zijn om dit soort bijeenkomsten, na de coronaperiode, weer te kunnen organiseren voor de ouderen in Meierijstad.

Deze week, van 30 september tot en met 7 oktober, is het de week tegen eenzaamheid. Het bestrijden en verzachten van eenzaamheid onder ouderen is een van de doelen van stichting Met je hart.

 

Reacties