Zwijsen College op zoek naar sprekers beroepenavond

Foto: Zwijsen College

Het Zwijsen College in Veghel is voor haar jaarlijkse beroepenavond op zoek naar oud-leerlingen en ouders/verzorgers die het leuk vinden om als spreker hieraan deel te nemen. De beroepenavond vindt dit schooljaar plaats op maandag 29 november 2021.

Iedereen met een interessant en toekomstbestendig HBO- of WO-beroep wordt uitgenodigd om iets te komen vertellen. Er wordt aan hoge werk- of statafels met elkaar gesproken. Het is dus niet mogelijk om een presentatie mee te nemen.

Heeft u interesse of wilt u graag meer weten? Reageer dan s.v.p. vóór 1 november per e-mail naar de decaan, Roos van Gemert ([email protected]). Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen en u ontvangt nadere informatie over dit evenement.

Reacties