College Tour ‘Tussen de Regels’ met Splinter Chabot

Foto: Anton Corbijn | Schneverdingen

Op donderdag 25 november komt Splinter Chabot voor een College Tour naar ’t Spectrum in Schijndel. Deze College Tour is in het kader van Tussen de Regels, een reeks ontmoetingen met bekende schrijvers die vertellen over hun werk. Natuurlijk is er ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen.

Splinter Chabot (1996) debuteerde met Confettiregen, een ontroerend verhaal over de ontdekking dat je anders bent dan je omgeving en anders dan wie je wilt zijn. Inmiddels staat zijn debuut boven aan de Regenboog Top 100, een lijst met de mooiste en belangrijkste lhbti-boeken.  Het vervolg, Roze brieven, is een bundeling van de meest bijzondere, ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties op zijn boek. In 2021 schreef hij ook mee aan 3PAK, het boekenweekgeschenk voor jongeren.

Naast schrijver, programmamaker en politicoloog is Splinter Chabot ook een rasoptimist die zich inzet voor de voor de lhbti-gemeenschap. Daarnaast maakt hij voor AVROTROS zijn eigen talkshow SPLNTR!, waarin hij jonge, niet alledaagse gasten ontvangt uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Ook verschijnt Chabot regelmatig in praatprogramma’s als Jinek, M en Spraakmakers en was hij een graag geziene gast bij DWDD.

Kaarten kosten € 12,50 (incl. één drankje). Ben je lid van de Bibliotheek of heb je een geldige CJP-pas dan betaal je € 10,- . Je kunt de kaarten online bestellen via www.bibliotheekmeierijstad.nl. Natuurlijk zijn de tickets ook verkrijgbaar bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Als je naar de College Tour komt, zorg dan voor een geldige QR-code of een negatief testbewijs. De avond start om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen