Fight Cancer Night komt in 2022 terug met alweer de 4e editie!

Foto: Antoon Donkers | Fight Cancer Night

Begin september vond de derde editie plaats van de Fight Cancer Night in Boerdonk. Dit was een geweldig spektakel en een groot succes met zelfs een record opbrengst van € 67.500,-

In 2022 komen ze daarom terug met editie 4! Een groot aantal deelnemers hebben zich al aangemeld of hebben interesse getoond. De organisatie zoekt  ondernemers of afvaardigingen namens een onderneming die willen strijden tegen kanker en tegelijkertijd fitter willen worden. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens hiermee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met “ondernemen” dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Iets wat wordt gecombineerd in dit evenement.

We zoeken 12-16 deelnemers die vanaf begin 2022 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Op basis van ervaring/kwaliteit/gewicht wordt uiteindelijk je tegenstander bepaald. Gebokst wordt er natuurlijk in een echte boksring. Onder deskundige begeleiding!

Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten en hier achter staan. Zij betaalt ook de factuur…

Finale

De grote finale is op zaterdag 3 september 2022. Met echte opkomstmuziek, opkomstdames, een ringarts, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk de bekendste scheidsrechter van Nederland Joop Ubeda!

We gaan er weer een super avond van maken voor het goede doel.

Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goed doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen hiervoor.

Meer info?

Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar [email protected].

Reacties