Skunk Heren 1 pakt winst tegen Woerden

Foto: Skunk

Zondag stond de vierde wedstrijd van het seizoen op het programma. Deze keer was Woerden de tegenstander.

Na een felle warming up leek het wel alsof alle energie verloren was gegaan bij de spelers van Skunk. Woerden ging ruim aan de leiding en de eerste set dreigde een oorwassing te worden: ruim 10 punten stond Skunk H1 achter op de ploeg uit de provincie Utrecht. Skunk pakte zich echter goed terug en wist er nog een 22-25 uit te slepen. De eerste set ging dus terecht naar de mannen uit Woerden.

De goede fase uit het einde van set twee werd doorgezet in de tweede set. Goede servicedruk en een sterk gezet block zorgde al gauw voor een voorsprong voor Skunk. De tweede set werd met 25-17 gepakt.

Ook de derde set bleef Skunk swingend spelen. De druk bleef erop wat resulteerde in een setstand van 25-14.

Skunk kreeg in de laatste set halverwege al het idee dat de set binnen was. Mede door onder andere een prachtige ace van de middenman Matthijs zaten de mannen uit Veghel op rozen. Woerden knokte zich echter goed terug en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Skunk trok uiteindelijk aan het langste eind en won ook de laatste set. Met een 3-1 overwinning op zak kon er lekker genoten worden van een welverdiend biertje in de kantine.

Volgende week wacht om 17:00 een uitwedstrijd in Reuver tegen EMD-Tooling.

Reacties

Cookieinstellingen