112

Festivalbezoeker op weg naar huis zwaar mishandeld

Foto:

Zondagavond 10 oktober, omstreeks 22.15 uur, vond er een mishandeling plaats aan de Goordonksedijk in Mariaheide. Hierbij was een grote groep jongeren betrokken. Het slachtoffer kwam van Festyland in Volkel af en had nog wel zo’n leuke dag gehad. Op de terugweg richting huis raakte hij zwaar gewond.

Momenteel is de politie druk doende met dit onderzoek. De betrokkenen worden gehoord, tevens worden camerabeelden bekeken om na te gaan wie bij deze mishandeling betrokken waren en welke route zij genomen hebben richting huis.

Heb jij iets gehoord over dit incident of misschien zelfs beelden gezien? Heb je informatie of was je er misschien wel bij en keek je er alleen maar naar. Spookt het daarom bij jou door jouw hoofd en durf je het thuis niet zo goed te vertellen? Het is nooit te laat om je te melden, want de waarheid duurt het langst.

Bel via telefoonnummer 09008844. Liever anoniem dat kan ook via 08007000. In plaats van dat de politie met jou in contact moeten komen…

Reacties