Luc en Hanneke uit Veghel genomineerd voor Beste Video Clip

Foto: Hanneke van Bakel

Op vrijdagavond 5 november ligt de rode loper weer klaar bij Beeld en Geluid in Hilversum. Dan worden de prijswinnaars bekend gemaakt van de Special Media Awards. Zien we Luc en Hanneke uit Veghel dan op het (ere)podium? Het zou zomaar kunnen. Zij zijn namelijk genomineerd in de categorie ‘Beste Video Clip’ bij de Special Media Awards. En speciaal zijn deze Media Awards zeker!

Amerpoort organiseerde in 2018 voor het eerst een Award uitreiking. Het was een activiteit tijdens de Week van de Mediawijsheid. Naar aanleiding van deze activiteit ontving Amerpoort veel positieve reacties van andere zorg-organisaties. Reden om dit in 2019 landelijk uit te rollen.

De Special Media Awards worden georganiseerd om:

  • De expertise en kwaliteiten van de deelnemers zichtbaar te maken.
  • Te laten zien dat sociale media plezier geeft en niet alleen maar gevaarlijk is.
  • Men vindt dat iedereen altijd mee moet kunnen doen. Dus ook op internet en sociale media.
  • Te laten zien dat je van elkaar kunt leren hoe je samen zorgt voor een leuk online leven.

Luc uit Veghel

Oktober is de maand van de ondersteunde communicatie en laat daar nou eens Luc gebruik van maken! Hanneke is begeleidster van Luc.

Ik help hem op weg met zijn spraakcomputer daar hij niet zo goed te verstaan is altijd. Luc gaat naar de Hub in Veghel waar hij de spraakcomputer ook inzet. We hebben ook een clip opgenomen om mensen ervan bewust te maken dat ook mensen die niet goed of gewoon helemaal niet kunnen spreken wel recht hebben op communicatie. We deden dit in een ontzettend leuke clip die we hebben ingezonden naar de special media awards. En wat blijkt nu? We zijn gewoon genomineerd voor beste videoclip en mogen 5 november op de rode loper verschijnen op het Mediapark.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen