Skunk heren 1 wint na ups en downs

Foto: Skunk

Skunk Heren 1 reisde dit weekend af naar Limburg om het op te nemen tegen EMD-Tooling uit Reuver. De thuisploeg was nog ongeslagen in eigen huis dus Skunk was gewaarschuwd.

Skunk begon de eerst set fel en kon een 8-15 voorsprong opbouwen door goede service druk en veel energie. Toen de service druk echter weg viel en het aanvallend haperde, kwam EMD beter in de wedstrijd en kwam terug tot 14-17. Ondanks dat Skunk de set kon binnen halen, was EMD in hun ritme gekomen wat door werd gezet in de tweede set.

EMD pakte dan ook meteen een voorsprong waardoor Skunk achter de feiten aan liep door mindere service druk en kon niet voorkomen dat de setstand gelijk werd getrokken tot 1-1. Dit dreunde na bij de heren uit Veghel in de derde set waar de energie ontbrak. EMD rook zijn kansen en stoomde door naar een ruime setwinst.

In de vierde set kon Skunk zich herpakken en maakte er een spannende set van. Kill-blocks en mooie aanvallen van beide zeiden werden afgewisseld met persoonlijke fouten, maar Skunk wist er een beslissende vijfde set uit te trekken. Hierin begon Skunk furieus en pakte een 0-4 voorsprong die niet meer werd weggegeven. Ondanks dat Skunk blij mag zijn met de winst, zal het zich achter de oren krabben hoe het spel stabieler kan worden.

Setstanden

20-25, 25-21, 25-12, 20-25, 11-15

Volgende week staan twee bekerwedstrijden op het spel in Meijel (15:00 en 17:00 uur) tegen topdivisie ploegen Peelpush H1 en Donki Sjot H1.

Reacties