Van den Bosch eert jubilarissen en pensionado’s

Foto: Van den Bosch

Het is traditie bij Van den Bosch: ieder jaar worden jubilarissen en afzwaaiende pensionado’s in het zonnetje gezet. Vanwege corona kon het feest een jaar eerder niet doorgaan, maar ook de jubilarissen van 2020 werden afgelopen vrijdag alsnog geëerd. Extra speciaal: het feest vond plaats in de gloednieuwe Van den Bosch Academy.

Maar liefst 21 medewerkers, met opgeteld 411 dienstjaren, werden samen met hun partner en leidinggevende voor deze avond uitgenodigd. Negen van hen vierden hun 12,5-jarig jubileum, drie zijn 25 jaar in dienst en één zelfs 40 jaar. Acht chauffeurs genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen.

Alle jubilarissen op een rijtje 

  • 12,5 jaar: Robert Sleegers, Judit Eder, Sara van Bree, Martin van den Munckhof, Wieslaw Jan Kaminski, Joelle Pennings-Mouth, Mari van den Akker, Jeffrey Kranenbroek en Jaap van der Vlies
  • 25 jaar: Carlo Meeuwsen, Anton Tacken en Pascal van Ginneken
  • 40 jaar: Evert Bergers
  • Met pensioen: Marthy van der Pas, Jos van der Putten, Henk van den Berg, Paul Vrugt, Theo Romijnders, Jan Martens, Ed Vuik en Jos Groote

Dankbaarheid

In de Van den Bosch Academy in Erp stond de gasten een speciaal programma te wachten, inclusief buffet, een borrel en veel persoonlijke aandacht. Voordat de avond los kon, sprak CEO Rico Daandels eerst zijn dankbaarheid uit. “Het is geweldig dat we zoveel mensen aan boord hebben die trots zijn om voor Van den Bosch te werken. En dat ook met onvoorwaardelijke passie en energie blijven doen. Zij maken onze onderneming elke dag een beetje mooier.”

Daandels benadrukte daarbij dat het de medewerkers zijn die het bedrijf zover hebben gebracht. Maar niet zonder hun wederhelft. “Alleen dankzij jullie partners waren deze prestaties mogelijk en konden we als organisatie stappen zetten. Hulde!”

Reacties

Cookieinstellingen