112

Automobilist in Schijndel brengt schoolgaande kinderen in gevaar tijdens achtervolging

Foto: politie Schijndel

Woensdag 3 november om 08.25 uur veroorzaakte de bestuurder van een personenauto gevaarlijke situaties met zijn auto in de wijk Hoevenbraak in Schijndel. De rit begon bij een lagere school en eindigde in de sterrenbeeldenbuurt. 

Het rijgedrag van de man was zodanig gevaarlijk dat hij mensen met schoolgaande kinderen in gevaar bracht. De bestuurder werd door de politie klemgereden en wist aanvankelijk te voet te ontvluchten.

Na telefonisch contact met de politie heeft de bestuurder zich gemeld. Hij is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor diverse verkeersmisdrijven. De man had geen geldig rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen. Justitie beslist welke straf hij krijgt en of hij zijn auto definitief kwijt is

Reacties