Van Swaay Duurzaam Hout en Koek bouwen de Social Tree

Foto: Van Swaay Duurzaam Hout / Koek - creative digital agency

De kerst zal ook dit jaar nog wel wat anders zijn dan normaal. Maar dat wil niet zeggen dat we er niet voor elkaar kunnen zijn. Gewoon wat extra aandacht, vanuit een warm en sociaal hart. Daarom hebben Van Swaay Duurzaam Hout en Koek.nl het volgende initiatief bedacht: de Social Tree.

Het idee is heel simpel. De Social Tree is een mooie, grote kerstboom van duurzaam hout. Het frame van 4 meter hoog staat al op een plek waar iedereen hem kan zien: de Schaapskooi in Schijndel. En om hem sfeervol te kunnen versieren, vragen we onze vrienden en relaties om een kleine sponsorbijdrage. De opbrengst gaat uiteraard naar een goed doel dicht in de buurt: Woonboerderij Schijndel

Hoe kunnen mensen meedoen?

  • Je kunt een bod doen op de handgemaakte kerstster die als piek op de boom komt
  • Je kunt een lamp voor in de boom sponsoren voor 10,00 euro
  • Je kunt een grote kerstbal voor in de boom sponsoren voor 20,00 euro

Vrijwilligers en sponsoren

Uiteraard zijn de initiatiefnemers heel blij met hun vrijwilligers en sponsoren. Om te beginnen de Schaapskooi in Schijndel, waar de boom een tijdje mag staan. Verder is het frame van de boom opgebouwd door YOUR Productions, wordt de verlichting verzorgd door Jaico Li, zorgt Ucustom voor mooie posters en timmert Harry de Loijer een prachtige, handgemaakte kerstster.

Doe mee en steun dit goede doel.

Reacties