Menno Roozendaal lijsttrekker PvdA-Groen Links in Meierijstad

Foto: Wim Roefs

Menno Roozendaal uit Schijndel is gekozen als lijsttrekker van de combinatie PvdA-Groen Links in Meierijstad. Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Tot de herindelings-verkiezingen in 2017 maakte Menno namens de PvdA deel uit van het College van Burgemeester en Wethouders in de gemeente Schijndel. Bij die verkiezingen was hij de lokale lijsttrekker van de PvdA. Na de verkiezingen trad de PvdA toe tot de coalitie met CDA, Team Meierijstad en VVD en werd Menno Roozendaal opnieuw wethouder. In dit College is hij onder meer verantwoordelijk voor werk en inkomen, kunst en cultuur, de gemeentelijke bedrijfsvoering en jeugd en jongeren.

Arie de Zwart uit Schijndel en Kwafo Acquaah Arhin uit Mariaheide zijn de nummer 2 en 3 op de lijst.

Reacties