Mooi resultaat Goede Doelen Week Veghel

Foto: Goede Doelen Week Veghel

In oktober was de vijfde editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte van 11 t/m 16 oktober konden de inwoners van Veghel digitaal doneren (via de QR-code) en ook via de retourenveloppen. Er is in totaal € 75.340,62 voor de 18 fondsen binnengekomen. Inmiddels is alles geteld en zijn alle bedragen ingevoerd. Natuurlijk wil men alle inwoners, vrijwilligers en betrokken organisaties voor hun bijdragen en inzet bedanken.

De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Via het digitaal doneren en via de retourenveloppen is er veel gebruik gemaakt van de éénmalige incasso-mogelijkheid. Het grootste deel van deze donaties is inmiddels geïncasseerd. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt. Een overzicht met de opbrengst per fonds / goed doel staat binnenkort op de website.

De GDW wil ook in 2022 de Goede Doelen Week Veghel organiseren, de voorbereidingen hiervoor zijn gestart. Vooraankondiging GDW 2022: de 6e editie van de Goede Doelen Week Veghel staat gepland van maandag 4 t/m zaterdag 9 april 2022.

Reacties