Fight Cancer Night nog op zoek naar twee deelnemers

Foto: Meierijstad-Fight-Cancer-Night

De organisatie van Fight Cancer Night is voor de 4e editie in 2022 nog op zoek naar twee deelnemers. Een mannelijke en een vrouwelijke. Wie durft het aan?

Tijdens de Meijerijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden namens een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 3 september 2022 en natuurlijk door samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer!

Na de succesvolle 3e editie in 2021 stroomden de aanmeldingen binnen. Inmiddels hebben zich 14 deelnemers aangemeld maar omdat ze voor zowel de mannen als de vrouwen een oneven aantal hebben is men dus nog op zoek naar 1 vrouw en 1 man.

Deelnemers uit Beek en Donk, Heeswijk Dinther, Erp, Mariaheide, Boerdonk, Boekel, Volkel, Zijtaart, Eerde etc. hebben zich al aangemeld. Maar liefst 9 mannen en 5 vrouwen in totaal. Vanaf februari worden zij samen, onder intensieve begeleiding, getraind in de technieken van het (kick)boksen. Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?

Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 3 september 2022 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?

Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan. In 2021 hadden we een super opbrengst van maar liefst € 67.500!

Meer info?

Check de website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef uw telefoonnummer door.  De organisatie belt u dan snel om uw vragen te beantwoorden.

Reacties

Cookieinstellingen