‘Surprisedrama’ op basisschool De Vijfmaster in Veghel

Foto: NOS Jeugdjournaal

Vrijdag werden op vele bassischolen surprises uitgepakt. Zo ook op basisschool De Vijfmaster in Veghel. Het NOS Jeugdjournaal kwam een kijkje nemen.

De surprises lagen al een aantal dagen te schitteren in de hal van de school. Gemaakt door kinderen van groep 7 en 8. Vrijdag mochten de kinderen kijken wat ze van ‘Sinterklaas’ gekregen hadden. Hele kunstwerken met mooie gedichten stonden klaar om uitgepakt te worden.

Maar voor een aantal leerlingen was de verassing niet zo groot, of toch wel!

In sommige surprises bleek geen cadeautje te zitten. Volgens de reportage die het NOS Jeugdjournaal maakte hadden sommige kleuters, eerder in de week, de verleiding niet kunnen weerstaan om te kijken wat er toch in die pakketjes zat. En dus troffen sommige leerlingen een lege surprise aan. Gelukkig zijn veel cadeaus teruggevonden, zo bleek in het filmpje.

De meeste kinderen waren niet zozeer benieuwd naar het cadeautje maar wel wie de surprise had gemaakt. Veel van hen deden een poging om daar achter te komen. Maar iedereen hield zijn of haar kaken stijf op elkaar. Tot afgelopen vrijdag.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen