Ontmoetingen Stichting Met je hart Veghel noodgedwongen tijdelijk stopgezet

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Stichting Met je hart pauzeert tijdelijk haar ontmoetingen. Een beslissing die de organisatie ‘pijn’ doet. Maar gezien de coronamaatregelen, kon men nu niet anders. De structurele ontmoetingen van de stichting, die doorgaans in de plaatselijke horeca georganiseerd worden, zijn naar aanleiding van de laatste persconferentie uit voorzorg on hold gezet.

“Deze beslissing valt ons zwaar. Wij zijn nauw betrokken bij onze ouderen en weten dus hoe groot de impact van het corona- en eenzaamheidsvirus is op hun welbevinden. De donkere weken voor Kerst maken dit besluit extra pijnlijk. Natuurlijk blijven we in mogelijkheden denken om onze ouderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Samen komen wij door deze donkere periode. Dat vraagt veel van ons allemaal en ik ben dan ook ongelofelijk trots en dankbaar voor ieders inzet!”, aldus Aimée Romme, directeur van Stichting Met je hart.

Voor het tweede jaar heeft het coronavirus hen in haar greep. Stichting Met je hart roept iedereen op naar elkaar om te blijven kijken.

Met een klein gebaar, zoals een telefoontje of kaartje, kun je al het verschil maken. Laten we er voor elkaar zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen