Eerste Jumbo City geopend in België

De nieuwe Jumbo City Antwerpen wordt geopend door filiaalmanagers Martijn Vis en Valentijn Van de Velde
Foto: Jumbo

Jumbo opende woensdag rond 9.00 uur de deuren van haar eerste Belgische Jumbo City, de vijfde winkel in de provincie Antwerpen en tevens de zestiende Jumbo winkel in België. De stadse winkel is gevestigd in de Teniersplaats 5 in Antwerpen. Jumbo City is een binnenstedelijk winkelconcept waar alles draait om de verschillende behoeften van de klant in de binnenstad.

Inwoners en bezoekers van Antwerpen kunnen er vanaf deze week terecht voor zowel een ruim aanbod aan dagelijkse boodschappen als voor verschillende verse producten voor thuis of onderweg. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

Antwerpenaren maken kennis met Jumbo City

Met Jumbo City speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van klanten en bezoekers in de stad. De gloednieuwe stadswinkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 600 vierkante meter en stelt zo’n 50 mensen uit de regio te werk. “We zijn enorm trots op de nieuwe winkel en het enthousiaste team is er helemaal klaar voor om inwoners en bezoekers van Antwerpen de beste food- en winkelbeleving te bieden,” geeft Valentijn Van de Velde aan, samen met Martijn Vis filiaalmanager van Jumbo City Antwerpen.

Dagelijkse boodschappen én To Go producten

“We willen onze klanten verwennen met een uitgebreid aanbod aan dagelijkse boodschappen, afgestemd op de behoeften van de klant uit de binnenstad,” vervolgt Vis. “Zo hebben we onder meer een groot biologisch assortiment. Ook vinden klanten in onze nieuwe winkel verse maaltijden en lekkere en gezonde producten voor thuis en onderweg. De verse maaltijden, To Go producten en de producten uit de bakkerij zijn afgestemd op de verschillende eetmomenten van de dag. Zo kunnen klanten er terecht voor onder meer lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij en een assortiment gesneden fruit, sappen, smoothies en La Place koffie. Ook verse pizza’s, belegde broodjes en kip vanuit warme grill zijn er te vinden. Klanten kunnen een verkorte route door de winkel nemen en rekenen binnen een handomdraai af bij de self checkoutkassa’s.”

Bij binnenkomst worden klanten verrast door een gamma aan verse groenten en fruit.
Klanten vinden verschillende ontbijt-, lunch- en snackproducten bij de eigen bakkerij.

Reacties

Cookieinstellingen