Kerstactie Zwijsen College voor Voedselbank Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Volgens traditie zal het Zwijsen College ook dit jaar, ter gelegenheid van de komende feestdagen, extra aandacht schenken aan de mensen die het financieel niet gemakkelijk hebben. En dan met name aan die mensen in Veghel en omgeving die voor hun eten afhankelijk zijn van de Voedselbank en zich geen extraatje kunnen veroorloven tijdens de Kerst.

De voedselbank heeft aangegeven dat er met name behoefte is aan blikken/potten met groenten, fruit, soep, worstjes, sauzen en dergelijke. Let daarbij ook op de houdbaarheidsdatum.

Men vraagt de leerlingen om – als zij dat kunnen en willen – een donatie te doen aan de Voedselbank in de vorm van de eerder beschreven producten. Ze schrijven daarbij een kaartje met hun voornaam, de klas en een kerst- of nieuwjaarswens.

De blikken/potten kunnen vanaf woensdag 8 december tot en met maandag 20 december in de kratten van de Voedselbank worden geplaatst, die in de aula klaarstaan.

De kratten zullen vóór kerstmis worden aangeboden aan de Voedselbank in Veghel, zodat een kleine attentie van de leerlingen (én de medewerkers) in de uit te delen voedselpakketten kan worden gedaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen