Adagium Winnaar Fusie & Overname Awards 2021

Foto: Adagium

Adagium Bedrijfsoverdrachten uit Veghel heeft voor de tweede keer de Fusie en Overname Award in ontvangst mogen nemen voor Overnamekantoor van het jaar (in de categorie medium). Daarmee prolongeert Adagium de ook in 2020 gewonnen prijs voor een nieuw jaar.

Bij de 7e editie van deze verkiezingen deden er een recordaantal van 123 adviseurs, advocaten, overnamekantoren en investeringsmaatschappijen mee.

Dit is een prachtige erkenning voor ons gehele team en bevestigd nog eens extra hoe belangrijk een goede en professionele begeleiding bij bedrijfsoverdracht is. Het motiveert ons om hiermee door te gaan en zo nog vele bedrijven te begeleiden bij hun overdrachtsvraagstuk en bij te dragen aan een goede voortzetting van hun bedrijf.

Wij van meierijstad.nieuws.nl feliciteren Adagium van harte!

Reacties

Cookieinstellingen