Chauffeur Trans-Imex helpt Hanneke van haar angst af

Foto: Anke van de Klundert | the Brand Bakery

Via het item ‘Komt voor elkaar’ van het AD kwam vrachtwagenchauffeur Hugo, werkzaam bij Trans-Imex in Veghel, in contact met Hanneke. Hanneke is doodsbang om vrachtwagens in te halen op de snelweg. Ze is zelfs zo angstig dat ze alleen in het weekend op de snelweg durft.

En dus reed Hugo met zijn 15 meter lange vrachtwagen naar Utrecht om Hanneke op te halen. Ze stapt bij Hugo in de wagen om het vanuit zijn perspectief te bekijken. Hij vertelt wat ze het beste kan doen bij het inhalen van een vrachtwagen.

Volgens het AD vond ze het ritje in de vrachtwagen niet echt spannend maar ze vond het wel heel leerzaam. Ze voelde zich veilig, bovenin de cabine, maar dat had ook zeker met de chauffeur te maken die haar op haar gemak stelde.

Het begin om haar van haar angst af te helpen is gemaakt. Met dank aan Hugo en Trans-Imex.

Reacties

Cookieinstellingen