Medewerkers IBN lopen mooi bedrag bij elkaar voor Stichting Matchis

Foto: Linda van de Witte | Adviseur Marketing & Communicatie

Afgelopen zaterdag hebben 27 medewerkers van IBN deelgenomen aan de Winterwandeling van Matchis. Stichting Matchis is het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren. Zij zoeken voor patiënten die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden zij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie.  

Om zoveel mogelijk bloedkankerpatiënten een nieuw leven te kunnen geven organiseert Matches diverse evenementen. De Winterwandeling is daar één van. Tijdens de Winterwandeling loop je samen met een wandelmaatje of met vrienden of familie een route in de eigen omgeving. Naast het inschrijfgeld van € 10,- per persoon kon men ook een sponsorpagina opzetten om nog meer opbrengst te genereren.

Irene Disselhorst en Corina Kersten van IBN hadden deze actie binnen IBN opgezet voor dit goede doel. Het opgehaalde bedrag bedroeg maar liefst € 3.218,- Met deze opbrengst dragen zij hun steentje bij aan de behandeling van bloedkanker.

Daarnaast heeft IBN, als sociale betrokken werkgever, met een bijdrage van € 1000 vanuit het Goede Doelen fonds deze actie ondersteund.

Het is een fijne manier om vanuit IBN een bedrage te kunnen leveren aan maatschappelijke doelen en meer werkgeluk te realiseren voor medewerkers die zich voor deze actie hebben ingezet.

IBN

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen