Jumbo gewaardeerd als beste supermarkt in GfK Kerstrapport

Foto: Jumbo

Jumbo Supermarkten voert dit jaar opnieuw als beste landelijke supermarkt de ranglijst aan in het GfK Kerstrapport. CEO Frits van Eerd, leden van de Jumbo directie en verschillende Jumbo ondernemers kregen dit nieuws gisteren op het hoofdkantoor in Veghel te horen tijdens een verrassingsbezoek van GfK retail director Norman Buysse en hoofdredacteur van Distrifood Peter Garstenveld. 

Het jaarlijkse GfK Kerstrapport geldt in de branche als de belangrijkste graadmeter voor klantwaardering. Jumbo kwam in de GfK rapporten achttien keer eerder als grote winnaar uit de bus. Deze negentiende uitverkiezing is voor het honderdjarige familiebedrijf extra bijzonder.

Jumbo CEO Frits van Eerd: “Wat een mooie prijs weer! In onze markt wordt flink gestreden om de gunst van de klant, die moet je écht verdienen. We werken er bij Jumbo hard aan om onze klanten altijd en overal op 1 te zetten. Het maakt ons ongelofelijk trots dat nu onze klanten ons op 1 zetten. We willen boodschappen doen elke dag een stukje leuker maken. Deze prijs is een duidelijk teken dat we op de juiste koers zitten en een aanmoediging om volop te blijven inzetten op de leukste boodschap. Ik ben alle Jumbo medewerkers ongelofelijk dankbaar voor hun geweldige inzet en passie voor onze klanten.”

 

Reacties

Cookieinstellingen