IBN neemt Toekomst Schoonmaakbedrijven uit Schijndel over

Rene Wittens en Maarten Gielen
Foto: Sandra van Groenestijn | IBN

De combinatie IBN/Vebego heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouder René Wittens van Toekomst Schoonmaakbedrijven omtrent de voorgenomen overname voor het einde van het jaar. “Twee maatschappelijk betrokken organisaties, waarin de medewerkers centraal staan, hebben elkaar gevonden om de continuïteit van Toekomst Schoonmaakbedrijven te waarborgen”, vertelt een trotse René Wittens.

“We geloven erin dat door onze krachten te bundelen we nog meer kunnen betekenen voor onze medewerkers, voor onze klanten en de inwoners in deze regio die graag mee willen doen in werk”, aldus Maarten Gielen, algemeen directeur van IBN.  Toekomst Schoonmaakbedrijven krijgt een zelfstandige rol binnen IBN  waarbij het huidige managementteam bestaande uit Tom Dissel, Isolde Huijbregts en Casandra Theunissen van Toekomst Schoonmaakbedrijven het bedrijf blijft aansturen. Dit managementteam zal aangestuurd gaan worden door Jan Kleine, directeur Facilitair bij IBN.

René Wittens heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en aangezien zijn kinderen een eigen richting hebben gekozen waren er geen overnamekandidaten voor het bedrijf. Door de krachtenbundeling met IBN kan hij na 80 jaar het familiebedrijf met een gerust hart overdragen. René Wittens zal als ambassadeur verbonden blijven aan Toekomst Schoonmaakbedrijven. Voor IBN betekent de overname een mooie verbreding van het klantenportfolio en een goede manier om klanten nog beter te kunnen bedienen. Tijdens alle besprekingen is naar voren gekomen dat beide ondernemingen goed bij elkaar passen wat betreft cultuur en maatschappelijke betrokkenheid.

 

Reacties

Cookieinstellingen