Initiatiefnemers graf familie Callaars willen dank uitspreken aan Veghelse bevolking

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vandaag heeft Wilbert Linders, één de initiatiefnemers de financiële balans opgemaakt van de crowdfunding en afwikkeling van het nieuwe graf voor mevrouw Mien Callaars en haar 4 kinderen. Omdat Wilbert niks aan de strijkstok wil laten hangen, heeft hij het overzicht met betalingen aan kunstenaar Geert van de Vorstenbosch en parochiemedewerkster Marianne Gielen gestuurd. 

Zo’n beetje de helft van het bedrag is naar het graf gegaan en wat over is gebleven aan het parochiebestuur gegeven. Elke cent is zodoende verantwoord.

Dank aan alle gulle gevers, met uitspringers een begrafenisondernemer en een advocaten- /incassokantoor. Ook dank aan Marianne en Geert natuurlijk en pastoor Ard Smulders. En vooral niet te vergeten H. Peterse Natuursteen. Laatstgenoemde is erg vrijgevig geweest waarvoor wij het bedrijf enorm willen bedanken.

Men heeft veel positieve en warme reacties mogen ontvangen. “Helaas dat er vanuit het gemeentebestuur in het geheel geen reactie is gekomen, niet voor ons maar voor nabestaanden, wijkbewoners, politie- en brandweerlieden was dat een mooi gebaar geweest”, aldus Linders.

Marianne Gielen en Wilbert Linders, initiatiefnemers van deze actie.
Het kunstwerk, gemaakt door Geert v.d. Vorstenbosch
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen