112

Wilde politieachtervolging eindigt met auto tegen boom, drie gewonden en politieauto in voortuin

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Maandagavond 10 januari heeft er een politieachtervolging plaatsgevonden die eindigde met een auto tegen een boom, drie gewonden en een politievoertuig in de voortuin van een woning aan Het Ven in Veghel. De inzittenden werden in Uden op heterdaad betrapt bij een auto-inbraak.

Dankzij getuigen en duidelijke informatie kwam de politie de auto al snel op het spoor. Vanuit Uden ging het via de A50 met hoge snelheid richting Veghel. Mogelijk was de auto waar de verdachten in reden gestolen. Onderzoek moet dit nog uitwijzen.

De automobilist verloor even voorbij de visvijver aan Het Ven de macht over het stuur en belandde in een bocht tegen een boom. De achtervolgende agenten, die vlak achter de auto zaten hebben het gecrashte voertuig ternauwernood kunnen ontwijken. Bij deze manoeuvre liep het politievoertuig wel behoorlijke schade op. De agenten bleven ongedeerd.

De drie gewonden uit het gecrashte voertuig zijn per ambulances, onder politiebegeleiding, overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen werden geen mededelingen gedaan.

Reacties

Cookieinstellingen