Steven Harks weer een aflevering verder in SBS6 spelprogramma ‘De Alleskunner’

Foto: Steven Harks

Veghelaar Steven Harks doet dit jaar mee aan het spelprogramma ‘De Alleskunner’ op SBS6. In ‘De Alleskunner’ storten 100 Nederlanders zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Elke aflevering moeten 10 deelnemers het spel verlaten.

Met nog 80 mensen te gaan, begon Steven vanavond aan aflevering 3.

Het was weer een spannende aflevering. Zo gooi je in 1x een pingpong balletje in het bekertje en ben je door naar de volgende opdracht en op het einde van de aflevering val je bijna af door een rijdende rebus.

Maar Steven heeft weer 10 deelnemers weggespeeld. Op naar de volgende aflevering! Laten we hopen dat hij ook die aflevering overleeft. Nog 70 spelletjesfanaten in de race.

Reacties

Cookieinstellingen