Café de Sok in Schijndel sluit deuren na waarschuwing van gemeente

Foto: Cafe De Sok

Café de Sok in Schijndel hield afgelopen vrijdagavond een ouderwetse feestavond. Hoe het eraan toeging was te zien in een filmpje op internet wat inmiddels verwijderd is. Het café heeft besloten voorlopig niet open te gaan.

Reden voor de voorlopige sluiting is de waarschuwing die men van de gemeente Meierijstad heeft gehad. Het feesten, zoals op het filmpje te zien was, was volgens de gemeente nou niet helemaal de bedoeling.

Op social media laat het café weten dat ze zich niet kunnen houden aan de anderhalve meter en stoelen voor de bezoekers.

Dat op die kruk zitten en 1,5m afstand houden is niet helemaal het vibeje wat onze gasten van de Sok verwachten. We dachten we proberen het gewoon, dat open gaan ondanks de beperkingen, maar het moge duidelijk zijn. In de Sok is het altijd bal! 
En precies dat mag helaas nog ff niet.

Café de Sok kwam eerder in het nieuws door het idee om met vaste gasten per bus naar België af te reizen. Daar waren op dat moment de coronamaatregelen minder streng. Niet veel later werd duidelijk dat ook in België de maatregelen werden aangescherpt en ging het bezoek aan ons buurland niet door.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen