Skunk heren 1 wint na matige wedstrijd

Na de uitstekende vorige wedstrijd van Skunk tegen Habithuis RVV, stond deze competitieronde de wedstrijd tussen Skunk en Volley Zuid op het programma en daarmee de start van de tweede competitiehelft. Volley Zuid bezet de laatste plaats en had niets te verliezen in Veghel.

De eerste set werd goed gestart door Skunk dat meteen een 4-0 voorsprong pakte. Volley Zuid kon daarna prima mee met het spel van Skunk dat niet genoeg energie in de wedstrijd stopte waardoor de heren uit Rotterdam zelfs op een 18-20 voorsprong konden komen. Met verhoogde service druk kon Skunk de set pakken.

In de tweede set liet Skunk meer klasse zien en pakte de set met 25-17. De pass aan de kant van Skunk werd echter minder waardoor Volley Zuid in de derde set een voorsprong kon pakken van 9-15. Skunk liet zien dat het hoger op de ranklijst staan en maakte het spannend om uiteindelijk via 25-24 te winnen.

De vierde set leek een kopie van de derde waarbij Skunk wederom op achterstand kwam via matig spel en Volley Zuid een terechte voorsprong pakte van 6-12. Het leek er even op dat de Veghelse heren op tijd wakker werden, maar dat kon niet voorkomen dat Rotterdam de laatste set met 24-26 wint waarmee de wedstrijd eindigt in 3-1 voor Skunk.

Setstanden

25-21, 25-17, 26-24, 24-26

Na drie overwinningen op rij heeft Skunk een korte pauze en speelt 12 maart de uitwedstrijd tegen Inter Rijswijk.