Theater De Blauwe Kei brengt lentemagazine uit

Foto: Theater De Blauwe Kei

Theater De Blauwe Kei aan de Noordkade in Veghel heeft een nieuw theatermagazine uitgebracht, om de heropening van het theater en het begin van de lente te vieren. Het magazine is in een nieuw jasje gestoken, passend bij de nieuwe ‘look & feel’ van het theater.

Het Theater aan de Noordkade vond het de hoogste tijd voor een nieuw en fris magazine. Het theaterprogramma van het vorige magazine was, vanwege alle verplaatsingen in de afgelopen maanden, behoorlijk verouderd. Ook mistte er een aantal voorstellingen, waaronder de bijgeboekte voorstelling ONBEKEND TERREIN van Theo Maassen.

Naast het theaterprogramma voor het voorjaar van 2022, staat het magazine vol met interviews (met onder andere Jeroens Clan en Jon van Eerd), filmtips, aanbevelingen van de programmeurs én een tipje van de sluier voor het theaterprogramma van seizoen 2022-2023.

Het magazine wordt vandaag, op woensdag 9 maart, huis aan huis verspreid in de gemeenten Meierijstad en Son en Breugel, en de plaatsen Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Berlicum, Middelrode en Gemert. Ook is het magazine te vinden op diverse centrale plekken, waaronder de Noordkade.

Tickets voor de diverse voorstellingen zijn te bestellen via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen