Waarderingsprijs Meedoen in Meierijstad uitgereikt aan Hanneke Ketelaars

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdagavond 10 maart reikte wethouder Rik Compagne de waarderingsprijs Meedoen in Meierijstad uit aan Hanneke Ketelaars. Hanneke is tennisleraar bij Tennis- en Padelvereniging de Krekel in Mariaheide. Zij zet zich in om de tennis en padel voor een breed publiek toegankelijk te maken. Met name Hanneke maar ook het bestuur van De Krekel zetten zich in het bijzonder in voor de doelgroepen jeugd, oldstars en mensen met een beperking.

Hanneke geeft wekelijks les aan rolstoelspelers, enkele komen zelfs van verre (omgeving Venlo, Venray en de Achterhoek). Rolstoelspelers worden met open armen door Hanneke ontvangen en genieten van het sporten, samen met valide spelers horen de spelers met een beperking er bij de vereniging gewoon bij, zonder een aparte groep te zijn.

Wat is de waarderingsprijs?

Gemeente Meierijstad vindt het belangrijk dat elke inwoner, ongeacht beperking, afkomst, geaardheid of religie mee kan doen. Organisaties, verenigingen, burgers of ondernemers die zich inzetten zodat inwoners mee kunnen doen, willen ze in Meierijstad graag op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Hiervoor hebben ze de Waarderingsprijs Meedoen in Meierijstad in het leven geroepen. Met het uitreiken van deze Waarderingsprijs Meedoen in Meierijstad spreekt de gemeente haar waardering uit voor de inzet voor onze inwoners. Daarnaast laten ze zien welke mooie activiteiten of mogelijkheden er zijn zodat iedereen mee kan doen. Hiermee hoopt de gemeente ook anderen te inspireren, enthousiast te maken en de bewustwording te vergroten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen