Skunk Heren 1 wint vierde wedstrijd op rij

Skunk Heren 1 speelde zaterdagavond zijn 5de wedstrijd in 2 weken en was van plan de verliespartij tegen Volleybaldingen.nl / Servia in de eerste helft van de competitie ongedaan te maken.

Skunk startte de wedstrijd fel met een sterke service onder de beats van de DJ. Gedurende de set kwam Servia echter beter in hun spel waardoor ze de laatste vier punten van de set maakten. In de tweede set was Skunk beter bij de les en bouwd een mooie voorsprong op die niet meer uit handen werd gegeven (25-16).

De aanvalskracht van Skunk leek te verslappen en Servia speelde verdedigend sterk waardoor de derde set weer spannend werd. Servia leek het spel van Skunk door te krijgen, maar net te laat om de derde set te winnen. De aanvalsmachine van Skunk haperde ook in de vierde set waardoor deze set snel gespeeld was (13-25) en het wisselende spel terug te zien was in de setscore: 2-2.

In de vijfde spannende set pakte Skunk een voorsprong en kon deze behouden tot het einde om zo de wedstrijd winnend af te sluiten.

Leuk weetje dat bij Skunk drie spelers genaamd Daan deze wedstrijd gespeeld hebben na het verdienstelijke debuut van Daan Vankan als middenman.

Setstanden

22-25, 25-16, 25-23, 13-25, 15-12

Volgende week ontvangt Skunk in Veghel VC Limac om 19:00 uur in Sporthal De Bunders.