Bezoekers genieten volop tijdens viering eerste lustrum Dansen & Sjanzen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdagavond 9 april was het dan eindelijk zover. De eerste Dansen & Sjanzen-stapavond sinds twee jaar, in Willy’s Café aan de Gasthuisstraat in Veghel. Een uitgaansavond speciaal voor mensen met een beperking.

Vanwege het 5-jarig bestaan had de organisatie twee regionale artiesten uitgenodigd om een optreden te verzorgen.

Steven Harks uit Veghel had in zijn drukke agenda even tijd gevonden om het publiek te vermaken met zijn laatste hit ‘Je Maakt Wat Mee Op De TV’, een nummer wat hij schreef na zijn deelname aan het SBS6-programma ‘De Alleskunner’. Binnenkort verschijnt weer een nieuwe single van Steven, ditmaal samen met Johan Vlemmings.

Daarna was het de beurt aan Heidi van Ballegooij uit Oss. Deze allround-zangeres kreeg, net als Steven, de zaal ‘plat’. Samen met hem zong zij ook nog het nummer ‘Ons Moeder Zeej Nog’ van Jan Biggel.

Om 22.30 uur kwam deze avond, waar iedereen enorm naar uitgekeken had, ten einde. Maar niet voordat elke bezoeker een tas met een aantal attenties in ontvangst had genomen. Beschikbaar gesteld door MBI De Steenmeesters uit Veghel.

Wat een mooi team – John, Marie-Jeanne, Marc, Remi en Katinka – zijn jullie om dit al jarenlang te organiseren voor deze doelgroep. Met natuurlijk dank aan Heidy Weijtens die ook al jaren Willy’s Café beschikbaar stelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen