Heren Skunk nemen volle buit mee uit Groot-Ammers

Skunk heren 1 speelde afgelopen donderdag eerst een inhaalwedstrijd in Woerden tegen BPA VTC Woerden. Het spel golfde op en neer waarbij beide teams series maakten met Woerden als winnaar (3-2).

Zaterdag volgde de wedstrijd tussen Groot-Ammers en Skunk. De heren uit Veghel waren erop gebrand zich te revancheren voor de midweekse nederlaag. Skunk begon echter matig aan de eerste set met een ondermaatse pass en geen overtuigende aanval. Dit kon gekeerd worden tijdens de set waardoor de eerste set op het nippertje naar Skunk ging.

Met de eerste setwinst op zak, ging het bij Skunk steeds iets beter draaien: de pass kwam beter, er was meer service-druk en aanvallend werden er meer punten gepakt. De teams maakten er nog een leuke wedstrijd van, maar Groot-Ammers kon niet voorkomen dat Skunk alle punten meenam naar Veghel.

Setstanden

23-25, 20-25, 17-25, 17-25

Skunk heeft nog twee wedstrijden te spelen (tegen nummers 1 en 3), maar heeft eerst komende twee weken rust en speelt dan thuis op 23 april tegen koploper Vives.