Paaspop opende Nederlands festivalseizoen met een magische en zonovergoten droomeditie

Foto: Bart Heemskerk

Nederland had zich geen magischere opening van het Nederlandse festivalseizoen kunnen wensen: met zondagavond nog zo’n 100 acts op 17 podia en area’s (variërend van The Opposites tot Paul Kalkbrenner) zette Paaspop de (next-level) toon voor komend festivaljaar met een op alle fronten ongekend succesvolle droomeditie: 275 acts die de afgelopen drie dagen 35.000 hunkerende bezoekers per dag (waarvan 13.000 kampeerders) ultiem gelukkig maakten op een fenomenaal gedecoreerd festivalterrein.

Het mooiste festival van Europa was dit zomerse weekend het symbolische decor van vrijheid, vriendschap, verbroedering, liefde en hoop. Zonder restricties genieten van het leven, de toekomst omarmen en 72 uur lang alle zintuigen op hol laten slaan met een duizelingwekkend programma (met onder meer Anouk, Chef’Special, Davina Michelle, DI-RECT, Donnie XL, Floor Jansen, Franz Ferdinand, Paul Kalkbrenner, Rolf Sanchez, Ronnie Flex & The Fam en de magische afsluiter The Chainsmokers zaterdagavond in de main stage Apollo) in een surrealistische setting. Niet alleen de bezoekers liepen met een gelukzalige glimlach rond: ook de Paaspop-crew en de artiesten zelf bruisten van de energie en opwinding om deze editie de meest spraakmakende en memorabele ooit te maken.

Tickets en voorverkoop editie 2023

Dinsdagavond 19 april om 19:00 uur start de Super Early Bird ticketsale met een beperkt aantal tickets. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paaspop.nl/tickets

foto: Bart Heemskerk
foto: Coen van Tartwijk
foto: Bart Heemskerk
foto: Tom Doms
foto: Marco Scheurink
foto: Bart Heemskerk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen