Met het oog op Vitaliteit doneert PDC aan KiKa

Foto: meierijstad.nieuws.nl

PDC en de huurders van BekOffice hebben 1 jaar lang de lege cartridges ingezameld. Met deze actie streefde men 2 doelen ineens na, namelijk bewust afvalscheiding en een bedrag doneren aan KiKa. Zonder dat het hen veel moeite en tijd kostte. Uiteindelijk leverde dit 2 volle grote dozen op met een waarde van rond de € 500,- per inzameldoos.

KiKa financiert de onderzoeken naar kanker bij kinderen om zo de genezingskans te verhogen en de behandelmethodes te verbeteren. Om onderzoeken te financieren is er veel geld nodig. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. KiKa heeft tot nu toe 180,3 miljoen euro beschikbaar gesteld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Meer specifiek streeft KiKa naar:

  • Verhoging van de genezingskans.
  • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  • Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

Doel behaald

PDC gaat zeker een vervolg geven aan deze interne actie en wellicht in een aangepaste vorm. Wanneer er een nieuwe actie start is op dit moment nog niet bekend. Heb je nog vragen over deze actie, bel dan naar 085-4444 330 of naar [email protected]. Wil je zelf een actie opzetten of doneren, ga dan naar de volgende pagina: https://www.kika.nl/steun-kika

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen