Lottea, een theemerk met een verhaal

Foto: Het Theeplankje

Begin dit jaar startte Marleen Mols uit Veghel haar eigen onderneming, ‘Het Theeplankje’ met het Lottea thee assortiment. Een nieuwe start na een droevige gebeurtenis.

Na ruim 10 jaar als productontwikkelaar van voedingssupplementen te hebben gewerkt bleek 2021 voor Marleen het jaar om het roer drastisch om te gooien.

Lottea, een theemerk met een verhaal

Lottea is ontstaan uit een allesomvattende liefde voor haar 2 dochters: Merel van ruim 2,5 en Lotte*: begin 2021 na 33 weken zwangerschap in stilte geboren. Deze intens verdrietige periode heeft haar als mens veranderd en in laten zien hoe kwetsbaar en kort het leven écht is.

Lotte* heeft haar ogen nooit mogen openen, maar ze heeft wél de mijne geopend. De korte tijd dat ze bij ons heeft mogen zijn heeft ze een onuitwisbare indruk en kracht achtergelaten. Na maanden van verdriet besloot ik dat ik haar naam eer aan wilde doen. Lotte overleed, Lottea werd geboren.

Het Theeplankje

Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Handgemaakt, origineel en met de lekkerste verse theeën: Het Theeplankje! Met het bijzondere Lottea thee assortiment én de unieke Theeplankjes hoopt zij iedereen een perfect thee cadeau te bieden!

Moederdag

Voor iedere gelegenheid zijn er theeën en thee cadeaus verkrijgbaar. Zo ook voor Moederdag! Zet jouw allerliefste moeder dit jaar in het zonnetje met de Giftset Speciaal ‘Liefste mama’! Of ga voor de Giftbox Deluxe ‘Alles is mama’. Met deze thee cadeauset geef je jouw lieve mama dit jaar met Moederdag pure liefde en thee verwennerij cadeau!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen