Dansen&Sjanzen Café verhuist naar nieuwe locatie

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Een aantal jaren hebben mensen met een beperking kunnen genieten tijdens speciale stapavonden bij Heidy Weijtens in Willy’s Café aan de Gasthuisstraat in Veghel. Naar nu blijkt, was de viering van het eerste lustrum op 9 april j.l. de laatste keer op deze locatie. Maar geen nood!

Het Dansen&Sjanzen-Café gaat verhuizen naar een prachtige locatie met uitbreidingsmogelijkheden. De avonden worden door steeds meer KANJERS uit Veghel en omstreken bezocht.

“We groeien langzaam, maar op een gegeven moment kunnen we niet meer kanjers de ruimte bieden voor een gezellig avondje uit. Iemand aan de deur teleurstellen houden wij niet van! Wij hebben een vrije inloop, dus geen kaartverkoop vooraf. Dat is een bewuste keuze. Onlangs kregen we een grandioos aanbod van Thijs Swinkels. Hij zei; ik gun jullie onze Brownies&downieS Academy op de Noordkade. Een prachtige ‘makkelijk’ toegankelijke ruimte in industriële sfeer wat past op de Noordkade”, aldus John van Bergen.

In deze bijzondere ruimte gaan ze hun gezellige Stapcafé voortzetten. De eerste avond staat gepland. Zaterdag 11 juni. Wie er op de bühne staat … ja dat houdt men nog even geheim.

John gaf wel aan Heidy enorm te willen bedanken voor haar enthousiasme en haar gastvrijheid.

Wat een kanjer is zij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen