Uitverkocht Rock Am Ringoven swingt op zijn best

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Iedereen die wilde komen, was zaterdag rond 10 uur in de avond allang op Bertjes Wij in Mariaheide te vinden en bij de aankondiging van het superstrakke Best of Foo kon festivaldirecteur met een gerust hart zeggen: Rock Am Ringoven is uitverkocht.

Niet dat er geen feestvierder meer bij kon, maar wel dat Rock Am Ringoven wil zijn wat het zaterdag was. Een prachtig muziekfeest voor jong en oud dat werd neergezet door een geoliede machine van buurtbewoners van de Ringoven.

Zondagochtend stonden ze met hun harken weer paraat om alle bierbekers en frietbakjes bijeen te schrapen. En om tegen elkaar te vertellen hoe ze genoten hadden van alle artiesten en natuurlijk van al dat volk dat van heinde en ver naar Mariaheide was gekomen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen