Olympische medaillewinnares Marieke Keijser naar wielervereniging Schijndel

Foto: Wielervereniging Schijndel

Voormalig roeister en bronzen medaillewinnares op de Olympische Spelen in Tokyo Marieke Keijser stapt per onmiddellijke ingang over naar Wielervereniging Schijndel. 

Keijser behaalde tijdens de Olympische Spelen in Tokyo in 2021 de bronzen medaille in het roeien op het onderdeel licht skiff. Dit deed zij samen met Ilse Paulis. Samen met Paulis had Keijser in 2018 al goud behaald op de Europese Kampioenschappen en zilver tijdens de wereldkampioenschappen roeien in 2019.

Keijser geniet op dit moment zo van het rijden op de wielrenfiets dat zij haar ambitie nu verlegd heeft van het roeien naar het wielrennen. Bij Wielervereniging Schijndel krijgt de 25-jarige nu de kans om te laten zien wat ze kan in het vrouwenpeloton. A.s. zaterdag maakt zij haar debuut in de 2-daagse Grote Prijs Vermarc in België.

Reacties

Cookieinstellingen