Brandweer Veghel ‘in actie’ op basisschool De Uilenbrink

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Woensdagochtend 18 mei om 10.00 uur arriveerde de brandweer met ’toeters en bellen’ op basisschool De Uilenbrink in Veghel. Niet voor een brand maar omdat op deze school een winnares zit, Suus uit groep 4.

Zij had nameljk de quiz gewonnen waar iedereen aan mee kon doen tijdens de Open Dag van de brandweer in Veghel. Omdat meerdere kinderen evenveel punten hadden gescoord tijdens deze quiz, moest er geloot worden en Suus was de gelukkige. En dus kwam de Veghelse brandweer speciaal voor de klas van Suus maar eigenlijk voor de gehele school een demonstratie geven.

Van 10.00 tot 12.00 uur was de brandweer aanwezig en één voor één mochten alle klassen gaan kijken. Slangen werden uitgerold en aangesloten op een waterput in de straat en ‘het feest’ kon beginnen.

Het was een ‘natte boel’ maar het enthousiasme spatte er vanaf. Mogelijk zit hier een toekomstige brandweerman of – vrouw op school. Wie zal het zeggen.

Reacties

Cookieinstellingen