112

Brandweer en Enexis opgeroepen voor gaslek Bolkenplein in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdagavond 19 mei omstreeks 19.00 uur werd de brandweer van Veghel door Enexis gealarmeerd voor een gaslek aan het Bolkenplein. De zoon van één van de bewoners hoorde van zijn vader dat hij gas had geroken. Omdat de vader nog geen actie had ondernomen, belde de zoon direct Enexis die op hun beurt de brandweer in kennis stelde.

Omdat het niet precies duidelijk was in welk pand de lekkage zich bevond heeft de brandweer in diverse panden metingen verricht. Ook Enexis, die apparatuur heeft die nog nauwkeurig is, verichtte metingen. Uiteindelijk werd de lekkage ontdekt. Er bleek in één van de panden, in de binnenleiding, een klein scheurtje te zitten. De hoofdkraan is dichtgedraaid, de bewoners kunnen vannacht gewoon in hun appartement slapen, zij hebben echter op dit moment geen gas.

Wanneer de leiding gerepareerd zal gaan worden is ons niet bekend.

Reacties

Cookieinstellingen